| Festmenu 1, med drikkevarer | |
|---|---|
| Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas |
|
| Forret: | |
|
Klassisk rejecocktail, baguette og smør eller Butterdejsskal med høns i asparges |
|
| Hovedret: | |
|
Gammeldags oksesteg med sødt, surt, skysauce, hvide kartofler og dagens garniture eller Flæskesteg med hele molevitten |
|
| Dessert: | |
|
Hjemmelavet citron-flødeis Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt |
|
| Pris pr. couvert | 775,- |
| Børn under 12 år ½ pris Minimum 30 voksne couverter |
|
| Festmenu 2, med drikkevarer | |
|---|---|
| Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas |
|
| Forret: | |
|
Mousse af hjemmerøget laks, manitobabrød eller Rejer i hvidløg med tomat og lime, baguette |
|
| Hovedret: | |
|
Helstegt kalvefilet med mild dijonsauce, rosmarinkartofler og dagens garniture eller Indbagt laks med krebsesauce, grønne asparges, nye kartofler og dagens grønt. |
|
| Dessert: | |
|
Fragilité med brombærcoulis Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt |
|
| Pris pr. couvert | 850,- |
| Børn under 12 år ½ pris Minimum 30 voksne couverter |
|
| Festmenu 3, med drikkevarer | |
|---|---|
| Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas |
|
| Forret: | |
|
Mousse af hjemmerøget laks, manitobabrød eller Tapas med bruschetta |
|
| Hovedret: | |
|
Helstegt oksefilet med rødvinssauce, ristede svampe, pommes rissolles eller Filet af krondyr, østershatte, asparges med serranoskinke, dagens garniture, vildtsauce |
|
| Dessert: | |
|
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt |
|
| Pris pr. couvert | 895,- |
| Børn under 12 år ½ pris Minimum 30 voksne couverter |
|
Udvalg og priser er med forbehold for ændringer