| Velkomstdrink | |
|---|---|
| Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas | 50,- |
| Forretter: | |
|---|---|
| Klassisk rejecocktail, baguette og smør | 110,- |
| Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør | 110,- |
| Tapas med bruschetta | 125,- |
| Rejer i hvidløg, lime og tomat, baguette | 110,- |
| Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør | 145,- |
| Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, og godt brød | 145,- |
| Desserter: | |
|---|---|
| Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis | 95,- |
| Frisk frugtsalat med råcreme | 95,- |
| Rabarbertrifli med Marsala | 95,- |
| Fragilité med bærcoulis | 95,- |
| Pandekager med flødeis | 95,- |
| Pannacotta med friske bær | 95,- |
| Klassisk æblekage | 85,- |
| Dessertvin: | |
|---|---|
| Spätlese (Rækker til ca. 12 gæster) |
270,- |
| Kaffe og god the fra Perchs på buffet | 35,- |
| Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering” | |
| Baileys, Cognac etc. | 50,- |
| Natmad: | |
|---|---|
| Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili | 95,- |
| Aspargessuppe m/u kødboller | 95,- |
| Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt | 95,- |
| 2 hotdogs (byg selv) med tilbehør | 95,- |
| 3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky) | 110,- |
| Leje af linned: | |
|---|---|
| Ønsker I ekstra pynt i form af hvide duge, stofservietter o.l, er I velkomne til at medbringe selv, vi kan også leje linned for jer. Pt. (august 2023) koster duge 100,- stk. og servietter 14,- stk. | |
Udvalg og priser er med forbehold for ændringer