| Menu A, med drikkevarer | |
|---|---|
| Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas |
|
| Forret: | |
|
Klassisk rejecocktail, baguette og smør |
|
| Buffet: | |
| Porretærter med mozzarella Tortillas medfyld af krydret oksekød Guacamole Ovnstegt kylling med rosmarin og citrus Kartofler a la rotisserie Tomat/hvidløgsdressing Helstegt lun oksefilet på bund af haricots verts Røde og grønne salater med honningvinaigrette Pommes Steakhouse Rødvinssky Hjemmebagt brød, økologisk smør |
|
| Dessert: | |
|
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med buffeten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt |
|
| Pris pr. couvert | 775,- |
| Kun buffeten | 325,- |
| Børn under 12 år ½ pris Minimum 30 voksne couverter |
|
| Middelhavsmenuen, med drikkevarer | |
|---|---|
| Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas |
|
| Forret: | |
| 3 gode tapas, bruschetta med pesto eller Rejer i hvidløg med tomat og lime |
|
| Buffet: | |
|
Små græske frikadeller |
|
| Dessert: | |
|
Hjemmelavet tiramisu bær Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med buffeten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt |
|
| Pris pr. couvert | 850,- |
| Kun buffeten | 375,- |
| Børn under 12 år ½ pris Minimum 30 voksne couverter |
|
| Burgerbuffeten | |
|---|---|
| Når menuen skal være afslappet og uhøjtidelig. | |
|
Burgere af godt oksekød Rosmarinboller Kryddermayonnaise Blandet grøn salat Frisksnittet agurk, tomat og løg Guacamole Pommes Steakhouse |
|
| Pris pr. couvert | 325,- |
| Børn under 12 år | 120,- |
| Kan kombineres med tilkøb af velkomstdrink - forret-dessert -kaffe Se her for sammensætning af egen menu Minimum 30 voksne couverter |
|
Udvalg og priser er med forbehold for ændringer